Letnie smaki już w Miodowa Cafe

We wszystkich działaniach kierujemy się przede wszystkim dobrem naszych użytkowników. Pragniemy poznać i zrozumieć Państwa potrzeby i zapewnić jak najlepszą obsługę.

Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - właściciel serwisu - szanuje dane osobowe wszystkich użytkowników, którzy korzystali z serwisu. Polityka prywatności, która znajduje się poniżej, zawiera noty o prawach autorskich, zastrzeżenia prawne, a także kwestie ochrony danych osobowych.

Prawa autorskie

Wszystkie materiały publikowane na stronach objęte są prawem autorskim. Dotyczy to zarówno treści tworzonych przez redakcję, jak i inne osoby - w tym użytkowników serwisu. Przedruk materiałów w jakiejkolwiek formie i w jakimkolwiek języku jest łamaniem prawa polskiego.

Zastrzeżenia prawne i odpowiedzialność

Dostęp do wszelkich treści serwisu, rejestracja oraz zapisanie się na listę subskrybentów newselttera są bezpłatne, a ich autorzy i serwis nie odpowiadają za ewentualne szkody zaistniałe w wyniku ich używania. Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. zastrzega sobie prawo do przesyłania na podane, w trakcie rejestracji lub zapisywania się na listę subskrybentów newselttera serwisu, adresy elektroniczne informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dn. 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. zastrzega sobie także prawo do blokowania profili użytkowników, którzy złamali zapisy zawarte w regulaminie serwisu.

Dane osobowe

Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. posiada bazę informacji o swoich użytkownikach. Podanie przez użytkownika danych jest jednoznaczne z potwierdzeniem ich autentyczności i zgodności ze stanem faktycznym oraz wyrażeniem zgody na gromadzenie i przetwarzanie tych danych przez Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Senatorskiej 13/15, zgodnie z ustawą z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.).

Udostępnianie informacji o użytkowniku

Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. zobowiązuje się, że nie będzie udostępniać danych osobowych i adresów e-mail użytkowników serwisu żadnym podmiotom gospodarczym czy firmom w celu osiągania korzyści materialnych czy też dalszego przetwarzania. Dane użytkowników są odpowiednio zabezpieczone i dostępne tylko Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. Każdy użytkownik ma dostęp do swoich danych oraz ich poprawiania.

Zarządzanie ustawieniami przeglądarki

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie informacji w formie plików cookies i innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownik może jednak w każdym czasie dokonać zmiany tych ustawień. Niedokonanie zmian oznacza, że w/w informacje mogą być zamieszczane i przechowywane w jego urządzeniu końcowym, a tym samym że będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

Z poziomu przeglądarki internetowej, z której Użytkownik korzysta możliwe jest np. samodzielne zarządzanie plikami cookies. W najpopularniejszych przeglądarkach istnieje m.in. możliwość:

  • zaakceptowania obsługi cookies, co pozwala Użytkownikowi na pełne korzystanie z opcji oferowanych przez witryny internetowe; 
  • zarządzania plikami cookies na poziomie pojedynczych, wybranych przez Użytkownika witryn; 
  • określania ustawień dla różnych typów plików cookie, na przykład akceptowania plików stałych jako sesyjnych itp.; 
  • blokowania lub usuwania cookies.