Zamów teraz online:
Aktualności
21.03.2017

Przedstawiciel legendarnego pokolenia twórców porto Mr Robert Bower, Szef Kuchni Focaccia Ristorante Michał Rajewski oraz Szef Miodowa Cafe Adam Freus zapraszają na niezwykłe menu degustacyjne z selekcją porto. Widzimy się w Focaccia Ristorante, 30 marca 2017, o godzinie 19.00. 

Menu

TAYLOR’S CHIP DRY WHITE PORT
TALEGGIO / WINOGRONO / ORZECH PEKAN / MUSZTARDOWIEC

TAYLOR’S LBV LATE BOTTLED VINTAGE 2012 - PREMIERA NA RYNKU ROCZNIKA 2012
FOIE GRAS / BRIOCHE / ŻURAWINA

TAYLOR’S VINTAGE PORT 2003
SKREI / KAPUSTA CZERWONA / KOPER WŁOSKI

Desery:

TAYLOR’S FINE WHITE PORT
MANDARYNKA/BIAŁA CZEKOLADA/OLIWA

TAYLOR’S SELECT RESERVE PORT
RABARBAR/CZARNE OLIWKI/LUKRECJA

Cena 150 zł/osoba


Podczas kolacji Mr Robert Bower przedstawi historię porto i winnicy, a Michał Rajewski i Adam Freus opowiedzą, czym inspirowali się komponując dania z alkoholami.

Focaccia Ristorante, 30 marca, godzina 19.00. 
UL. SENATORSKA 13/15, WARSZAWA / STARE MIASTO

Rezerwacja stolików:
restauracja@focaccia.pl
tel.: 22 829 69 69

Wieczór z porto w Focaccia Ristorante